Politica de confidentialitate

1. Datele dumneavoastră pe care le putem colecta sau prelucra

1.1. Putem colecta și prelucra următoarele date generale despre dumneavoastră, sub rezerva dreptului de a revoca consimțământul dumneavoastră sau de a solicita anularea înregistrării, mai multe detalii fiind stabilite în secțiunea în cauză din această Politică de Confidențialitate:

 • datele pe care le furnizați atunci când vă înregistrați la unul din serviciile noastre sau pentru a avea acces la zonele restricționate din Site-ul nostru sau în cursul unui proces de achiziție, în special numele și prenumele, adresa de e-mail, sexul, data nașterii, adresa de facturare, adresa de livrare și / sau numărul de telefon;

 • informații pe care le furnizați prin completarea formularelor de pe Site-ul nostru sau prin publicarea de material pe Site-ul nostru;

 • detalii privind tranzacțiile pe care le efectuați prin intermediul Site-ului nostru și detalii cu privire la realizarea comenzilor;

 • informații pe care le furnizați atunci când participați la un concurs sau promovare sponsorizată sau organizată de noi sau de unul dintre afiliații noștri;

 • informații pe care le furnizați atunci când ne contactați prin orice mijloace de comunicare;

 • informații pe care le furnizați dacă vă decideți să participați la și să completați chestionare;

 • înregistrări sonore ale convorbirilor telefonice cu Serviciul Clienți.

1.2. Datele privind plata (informații bancă, informații card de debit sau credit):

1.2.1. Ca parte a procesului de achiziție sau a unei proceduri de rambursare și în funcție de metoda de plată aleasă, atunci când plasați comanda, veți furniza date referitoare la contul bancar, informațiile cardului de debit sau cardului de credit unui furnizor terță parte, prestator al serviciilor de procesare a plații. Aceste date sunt utilizate pentru a efectua plăți către noi sau pentru rambursările noastre către dumneavoastră. În acest caz, dvs. oferiți datele de plată direct furnizorului terță parte de servicii de plată, nu nouă, și veți fi supus politicii de confidențialitate a acestui furnizor terță parte de servicii de plată. Vă recomandăm să citiți acești termeni înainte de a selecta metoda respectivă de plată. Noi nu primim, nu salvăm și nu prelucrăm aceste date privind plata, dar putem avea acces la acestea prin sistemele furnizorului terță parte de servicii de plată pentru scopurile descrise în această secțiune.

1.2.2. Numai dacă ne furnizați datele de plată direct nouă, vom colecta și prelucra aceste date. Se poate întâmpla acest lucru, de exemplu, dacă ne furnizați detaliile contului dvs. bancar pentru o rambursare în cazul returnării produsului.2. Putem folosi datele deținute despre dvs. în următoarele scopuri:


 • Îndeplinirea obligațiilor care decurg din orice tranzacție încheiată între dvs. și noi;
 • Protejarea drepturilor și intereselor noastre și ale voastre;
 • Oferirea de tranzacții, produse sau servicii, care ar putea să vă intereseze, mai multe fiind stabilite în această Politică de Confidențialitate;
 • Asigurarea că cele conținute de Site vă sunt prezentate în cel mai eficient mod;
 • Particularizarea viitoarei experiențe de cumpărături;
 • Oferirea de informații, produse sau servicii pe care ni le solicitați;
 • Trimiterea de notificări, inclusiv în ceea ce privește modificările aduse setului nostru de termeni și condiții.3. Divulgarea datelor dvs

Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi prelucrate de către personalul care lucrează pentru noi, afiliații noștri sau unul dintre terții noștri furnizori de servicii sau afiliaților noștri. Acest personal poate fi angajat printre altele, în funcționarea Site-ului, procesarea comenzilor, procesarea detaliilor de plată sau furnizarea de servicii de suport.


3.1. Putem divulga datele dvs. către terți furnizori de servicii (i) pentru a pune în aplicare obligațiile pe care le avem față de dvs., inclusiv dar fără a se limita la livrarea produselor comandate de către un curier, prin poștă, e-mail, SMS sau notificări alertă, sau (ii) care ne furnizează servicii nouă sau afiliaților noștri, cum ar fi analize de date, asistență de marketing, servicii de publicitate, traducere, de procesare a plăților, servicii de asistență logistică sau servicii clienți, servicii de consultanță, audit sau juridice, ori, în general, în raport cu scopurile descrise în secțiunea "scopul prelucrării datelor dvs.". O astfel de divulgare este permisă pentru ca aceste terțe părți să aibă acces la date în vederea furnizării serviciilor, dar fără a le folosi în alte scopuri, în niciun caz nu pentru propriile scopuri comerciale.


3.2. În scopul de a identifica și procesa plățile efectuate prin intermediul unui furnizor de servicii de plată terț și pentru a evita fraudele, putem dezvălui anumite date (cum ar fi numele și prenumele dvs., țara de reședință, numărul de telefon și adresa de e-mail, precum și numărul comenzii și produsul comandat) unui astfel de terț prestator al serviciilor de plată.


3.3. Dacă veți furniza datele de plată direct nouă (inclusiv contul bancar în cazul returnării unui produs), le vom divulga terților furnizori de servicii de plată în măsura necesară pentru a asigura rambursarea sau plata către dvs.


3.4. Banca dvs., emitentul cardului dvs. de credit sau cardului de debit și un prestator terță parte de servicii de plată pot avea acces sau pot vizualiza orice date sau documente referitoare la comanda dvs. sau la contractul de cumpărare.


4.Securitatea datelor

Avem obligația să dispunem de măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare pentru a păstra în siguranță datele și pentru a fi în măsură să respectăm angajamentele prevăzute în această Politică de Confidențialitate, precum și toate cerințele legislației aplicabile.

4.1. Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate în servere securizate. 

4.2. Din nefericire, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul să protejăm datele dvs. personale, nu putem garanta securitatea datelor transmise către și de pe Site-ul nostru; orice transmitere se face pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dvs., vom utiliza proceduri stricte și funcții de securitate pentru a încerca prevenirea accesului neautorizat.

4.3. Nu suntem responsabili pentru daunele suferite care sunt în afara controlului nostru rezonabil, inclusiv defecțiuni care ar putea pune în pericol securitatea serverelor pe care sunt găzduite bazele de date care conțin date cu caracter personal.

4.4. În cazul în care v-am dat (sau în cazul în care ați ales) o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale Site-ului nostru, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole. Vă rugăm să nu divulgați nimănui parola. Dvs. Numai dvs. purtați întreaga responsabilitate pentru distribuirea datelor dvs. terților.


5. Linkuri catre sau de la alte site-uri

Site-ul nostru, în decursul timpului, poate conține link-uri către și de la site-urile unor terțe părți, de exemplu terți producători, distribuitori, agenții de publicitate, furnizori de servicii de plată sau platforme social media, cum ar fi, Facebook, Google sau Twitter. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri, vă rugăm să rețineți că aceste site-uri au propriile politici de confidențialitate și că nu ne asumăm responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate sau practicile puse în aplicare de către acești terți. Vă rugăm să verificați aceste politici înainte de a trimite date acestor site-uri.