Intretinere produse

Pentru ca pielea folosita este netratata chimic, ea venind in direct contact cu pielea umana, este posibil ca in cazul sandalelor/ghetelor de culoare intensa (rosu, albastru, negru), sa apara efectul de migrare a culorii, care duce la colorarea pielii, proces amplificat si de transpiratie. Acesta nu este considerat defect de fabricatie si se poate fixa frecand interiorul sandalutei cu un tifon imbibat in otet alimentar

De asemenea, pielea nude se poate inchide la culoare, in timp.

Pentru a mentine sandalele/ghetele in stare buna cat mai mult timp, nu recomandam spalarea lor manuala cu apa si sapun, si in niciun caz automata, ci stergerea lor cu o carpa moale, uscata, nu cu peria aspra, sau curatarea cu produse special create in acest scop (spray curatare, sampoane delicate pt piele intoarsa, etc)

Nu folositi apa pe pielea intoarsa deoarece pot ramane pete!

Se recomanda purtarea sandalelor/ghetelor din piele naturala/intoarsa pe timp uscat!

Toate tipurile de piele folosite, dar in special pielea metalizata, trebuie ferite de contact direct cu solventi organici (alcool, acetone etc).

Incaltamintea din piele intoarsa nu este impermeabila, implicit nici sandalele/ghetele. Astfel, recomandam purtarea lor pe timp uscat. In cazul tuturor produselor din piele este interzis contactul prelungit cu apa. In acest caz, garantia isi pierde valabilitatea.

Puteti folosi un spray pentru impermeabilitate pentru a spori rezistenta la contactul scurt cu apa.

In situatia in care fata sandalelor/ghetelor isi schimba nuanta in contact cu apa, se recomanda uscarea lenta (nu se sterge cu carpa sau alt obiect deoarece ramane patata).

Sandalele/ghetele se usuca natural, la temperatura camerei.

Nu depozitati sandalele/ghetele langa surse de caldura sau in mediu umed!

Pentru pastrarea intensitatii culorilor, sau revigorarii acestora, va recomandam pulverizarea de la o distanta de minim 10 cm a unei mixturi din apa si otet alimentar. 

Yuta naturala care face parte din componenta unor modele isi pierde proprietatile in contact prelungit cu apa, se ingreuneaza si la uscare devine casanta.Nu se recomanda udarea ei sau spalarea cu apa. 

Pielea NAPPA se curata prin simpla stergere cu apa si o carpa moale. Nu se recomanda aplicarea cremei colorate pentru ghete ci a unei creme emoliente pentru pastrarea supletii pielii.