BONUS CARD CLUB AVARCA

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA PROGRAMUL DE FIDELITATE CLUB AVARCA

 

         1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

 

Programul de fidelitate CLUB AVARCA este organizat de S.C. BIG BUY 365 S.R.L., cu sediul in Str. Nic. Pascu 1a, Bucuresti, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/2263/2014 si cod unic de inregistrare 15462938, denumita in continuare “Organizator”.

 

Programul de fidelitate Club Avarca este aplicabil  in cadrul websiteului www.avarca.ro 

Pentru accesarea beneficiilor acordate in cadrul Programului de fidelitate Club Avarca, participantii se obliga la respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public prin informarea clientilor participanti prin transmiterea unui newsletter de informare.

         2. DURATA PROGRAMULUI

 

Programul a fost lansat la data de 16.10.2020 si are durata nedeterminata.
Organizatorul are dreptul de a hotara in orice moment incetarea Programului.

 

Instiintarea referitoare la data efectiva de incetarea Programului va fi adusa la cunostinta clientilor participanti prin transmiterea unui newsletter cu cel putin 5 zile inainte de data de incetare, pe adresa inregistrata a fiecarui utilizator. La data incetarii Programului, beneficiile obtinute in urma participarii la campanie vor fi mentinute prin convertirea acestora intr-un discount procentual.

 

         3. CONDITII DE PARTICIPARE

 

Poate fi participant la Program orice posesor de cont Avarca.ro. Inscrierea in program se activeaza automat la confirmarea contului pe siteul www.avarca.ro

 

Contul Club Avarca, emis de catre Organizator, este nominal. Acesta poate fi utilizat exclusiv in relatie cu Organizatorul, in magazinul online prin accesarea www.avarca.ro

Participantul este obligat sa furnizeze urmatoarele date: nume, prenume si adresa de email. Datele furnizate trebuie sa fie veridice si complete, nerespectarea acestor conditii vor atrage dupa sine imposibilitatea participarii la Program. Un participant poate fi titularul unui singur Cont Club Avarca

 

         4. MECANISMUL PROGRAMULUI

 

Fiecare titular de Cont Club Avarca are posibilitatea de a acumula puncte de fidelitate pentru cumparaturile efectuate in magazinul online www.avarca.ro
In functie de valoarea cumparaturilor, titularul unui Cont Club Avarca acumuleaza puncte de fidelitate pentru orice produs achizitionat, cu exceptia produselor aflate la lichidare stoc

 
Fiecare punct de fidelitate este adaugat celorlalte puncte acumulate.

Astfel, pentru fiecare comanda finalizata in magazinul online www.avarca.ro, clientul participant primeste inapoi sub forma de credit de fidelitate 5% din valoarea comenzii.


Valabilitatea punctelor de fidelitate acumulate este de 12 luni din momentul efectuarii primei achizitii. La implinirea celor 12 luni de la prima achizitie, acesta se reseteaza automat, iar punctele de fidelitate acumulate ce nu au fost utilizate se vor pierde. O noua perioada de acumulare a punctelor de fidelitate incepe automat a doua zi dupa incheierea primei perioade.

Informatia cu privire la termenul de valabilitate al punctelor acumulate este comunicata in permanent in contul de client, fiind actualizata indiferent de numarul achizitiilor efectuare/comenzilor plasate, asadar acestea trebuie folosite cu o zi inainte de expirare.

La data expirarii perioadei de valabilitate a punctelor acumulate, valoarea afisata in contul de client va fi 0 (zero), fara afisarea unei date de expirare. 

 

5. UTILIZAREA  PUNCTELOR DE FIDELITATE


Punctele de fidelitate ddin contul Club Avarca nu pot fi preschimbate in bani, si nu pot fi trasmise, cu orice titlu, in alt cont.


Produsele achizitionate din magazinul online www.avarca.ro, a caror contravaloare este achitata cu punctele de fidelitate acumulate , nu pot fi returnate. In cazul in care clientul reclama lipsa de conformitate a unui produs pentru care a achitat integral valoarea produsului/produselor prin folosirea punctelor, Avarca.ro va incerca inlocuirea acestuia cu un produs conform, in limita stocului disponibil. In lipsa acestei posibilitati, Avarca.ro va restitui clientului punctele folosite pentru achitarea produsului. In cazul in care, clientul opteaza pentru plata partiala a contravalorii produsului prin folosirea punctelor de fidelitate si a restului de plata in lei si reclama in urma livrarii neconformitatea produsului/produselor, punctele folosite nu se vor restitui in contul de client ci numai suma de bani achitata. In cazul efectuarii unui retur, punctele acumulate in urma achizitionarii produsului vor fi retrase din cont. In situatia in care participantul detine 0 puncte, balanta desfasuratorului va fi negativa, pana la acumularea punctelor retrase.

 

Orice suma achitata de catre client va fi restituita de catre Organizator, in urma returului produsului (daca este cazul) de catre client, prin aceeasi modalitate de plata folosita de acesta din urma, cu exceptia cazului in care partile agreaza de comun acord si in mod expres (in scris), o alta modalitate de rambursare a sumei achitate. In cazul sumelor achitate de catre client prin metoda ramburs (in numerar curierului care a livrat coletul), Avarca.ro va efectua orice rambursare prin virament bancar in contul IBAN indicat in scris de catre client, dupa contactarea acestuia de Organizator si dupa efectuarea returului (daca este cazul).

 

Plata cu puncte nu va fi disponibila in cazul in care:

- clientul doreste sa plaseze o comanda ce contine produse aflate la lichidare stoc


Utilizarea frauduloasa a contului in online poate atrage raspunderea patrimoniala a utilizatorului fraudulos sau raspunderea penala a acestuia, dupa caz, si justifica stergerea contului de client.


Daca Titularul contului Club Avarca returneaza un produs, punctele de fidelitate acumulate aferente produsului returnat se anuleaza. 


Orice obiectiune, in ceea ce priveste punctele de fidelitate acumulate, trebuie sa fie sustinuta de prezentarea facturilor si chitantelor aferente achizitiilor.

  

6. DEZACTIVAREA SI REACTIVAREA CONTULUI CLUB AVARCA


Organizatorul isi rezerva dreptul de a dezactiva orice Cont Club Avarca dupa trecere unei perioade de 12 luni de neutilizare sau care a fost folosit incalcandu-se oricare dintre prevederile prezentului regulament sau ale dispozitiilor legale.
Dupa dezactivare, Conturile nu vor mai fi reactivate.

 

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Prin activarea contului participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor sale cu caracter personal in baza de date a Organizatorului precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform programului de fidelizare CLUB AVARCA, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la S.C. BIG BUY 365 S.R.L. si partenerii contractuali ai acestuia.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre S.C. BIG BUY 365 S.R.L. in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Avarca.ro este inregistrata prin S.C. BIG BUY 365 S.R.L. in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu carcater personal sub numarul 33580
S.C. BIG BUY 365 S.R.L. poate transmite aceste date tertilor in conditii de stricta confidentialitate, in scopul prevazut in prezentul Regulament.
Participantul are drept de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001.

 

8. REGULAMENTUL OFICIAL


Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant pe site-ul www.avarca.ro
Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

ORGANIZATOR:
S.C. BIG BUY 365 SRL