Intretinere produse

Pentru ca pielea folosita este netratata chimic, ea venind in direct contact cu pielea, este posibil ca in cazul sandalelor de culoare intensa (rosu, albastru, negru), sa apara efectul de migrare a culorii, care duce la colorarea pielii, proces amplificat si de transpiratie. Acesta nu este considerat defect de fabricatie si se poate fixa frecand interiorul sandalutei cu un tifon imbibat in otet alimentar

De asemenea, pielea nude se poate inchide la culoare, in timp.

Pentru a mentine sandalele in stare buna cat mai mult timp, nu recomandam spalarea lor nici manuala, si in niciun caz automata, ci stergerea lor cu o carpa moale, uscata, nu cu peria, sau curatarea cu produse special create in acest scop

Nu folositi apa pe pielea intoarsa deoarece pot ramane pete!

Se recomanda purtarea sandalelor din piele naturala pe timp uscat!

Toate tipurile de piele folosite, dar in special pielea metalizata, trebuie ferite de contact direct cu solventi organici (alcool, acetone etc).

Incaltamintea din piele nu este impermeabila, implicit nici sandalele. Astfel, recomandam purtarea lor pe timp uscat. In cazul tuturor produselor din piele este interzis contactul prelungit cu apa. In acest caz, garantia isi pierde valabilitatea.

In situatia in care fata sandalelor isi schimba nuanta in contact cu apa, se recomanda uscarea lenta (nu se sterge cu carpa sau alt obiect deoarece ramane patata).

Sandalele se usuca natural, la temperatura camerei.

Nu depozitati sandalele langa surse de caldura sau in mediu umed!